lunes, 2 de agosto de 2010

dintre del que hi ha...

Doncs si, dintre del que hi ha, no està del tot malament, després d'haver reprès l'activitat, el cap de setmana passat va ser el primer on vaig exigir una mica d'esforç a les cames i en començar aquesta setmana vaig pensar en reposar un dia, però les circumpstàncies de feina van fer que fóssin dos. Aixi que el dimecres comencem de nou, tres series suaus al salt de la minyona, i que tot i sentir-me molt bé, no vaig fer cas de com em sentia i vaig respectar el que deia el pulsòmetre que havia de fer, però les sensacions són bones, el genoll respon bé i em trobo les cames amb força.
normalment les fotos són dolentes, però aquestes més, el movil era moll i no enfocava...
Aquestes dues setmanes són una mica exepcionals, així que vario els dies de sortir, dijous volia sortir a rodar una mica i el divendres m'exigiria una mica més, però dijous vaig rodar la meitat del que volia a causa d'una tamborinada d'aigua que abans d'adonar-me de que plovia ja anava amarat d'aigua, i el divendres vaig plegar tard i a més tocava la despedida de la meva germaneta peque que es casa la setmana que vé, dissabte tot i no haver-hi ressaca, hi havia moltes coses a fer, així que tampoc surto (no desesperem...), i el diumenge tot i tenir pensat llevar-me molt d'hora, és el primer dia de la setmana que puc dormir més de 6 hores, així que s'emenganxen els llençols i com sempre ja anem tard, tocarà passar calor...
desde la font, l'únic tros d'ombra en 10 km de pujada, poguer-s'hi remullar no té preu... per la resta mastercard
La idea és fer una ruta amb el mateix quilometratge que porto fent, però endurir-la una mica a veure si d'aqui poc puc fer un saltet més en els km, el lloc el tenia clar, a més tenia ganes de tornar a casa, al Montseny, la ruta és el de menys ja que la zona dóna per molt, vaig sortir d'Aiguafreda cap a Collformic, reservant una mica perquè potser a la tornada em caldràn forçes, baixada al poble del Montseny i un cop a les piscines encarem la pujadeta dels Molars, au! 10 km més de pujadeta constant, serà la segona pujadeta així del dia, i el genoll repòn bé, dintre de que fa moltíssima calor i tot i anar bé em paro a la font a ficar el cap sota l'aigua, així continuo fresquet cap amunt, però la frescor dura poc, en aquesta vessant ni hi ha ni una punyetera ombra i la calor endureix la pujada, tot i això arribo prou sencer a dalt, segueixo el cami del Pla de la Calma i altre vegada a Collformic, que per cert és tancat fins al 13 d'Agost crec, però amb el preu de les begudes de la màquina de fora es pagaràn les vacances, 1,60 € la llauna!!, que hi farèm, hi ha set.
no sé quans cops he fet i he posat aquesta foto, però és un lloc que m'agrada, als peus del Matagalls, amb vistes a la Plana, Les Guilleries, Collsacabra, Bellmunt, Lluçanès i la zona dels Cingles de Bertí, com l'E.T, mi casa... però jo diria que més aviat un Hobbit i la seva Comarca.
Un cop begut, sembla que estic bastant nou, i decideixo provar una mica més, així que enfilo cap a Sant Segimon aprofitant que la canalla que vigila l'entrada al camí són parelleta i estàn distrets (l'un amb l'altre...), i quan em criden ja sóc prou amunt, la veritat és que em sento millor en aquestes rampes que a la pujada dels molars, un cop a dalt, al trencant de Sant Segimon, només porto 48 km, però ja he fet els 2000m de desnivell, que era el que buscava, així que encaro avall, per Fontpomereta cap al Brull, baixo pel cementiri cap al pujol i cap a casa, en total 65 km i algo més de 2000+, les cames estupendes!!

Aquesta setmana hauré de pencar entre setmana si puc perquè amb el casori el dissabte vinent...

2 comentarios:

  1. Així m'agrada que ja tinguis el genoll més a ratlla i puguis anar gaudint d'aquestes rutes amb aquests paisatges espectaculars!

    ResponderEliminar
  2. ben a ratlla no està, però en 15 dies aniré a veure un fisio que coneiexeu prou bé, i a veure si puc agafar forma per intentar seguir-vos una mica algun dia, gracies per la info.

    ResponderEliminar