martes, 11 de enero de 2011

Tornant a la normalitat...

Això és el que passa quan se't dispara la càmara del mòvil mentre pedales, no em demaneu com s'ha deformat la imatge perquè no ho sabria fer ni volent...

Passen els dies i tot i no fer massa res fora del normal, van passant cosetes... desde cap d'any que no escribia res així que posaré al dia aquest petit espai.
Vist els problemilles que vaig tenir la setmana passada amb el fang i la transmissió, tot fent un repàs vaig veure que les roldanes del canvi començaven a demanar el relleu, no diré que no les he portat més fotudes, però tinc el cassette que ja ha dit que és l'última cadena que aguanta i la veritat és que el tema ha guanyat finura, de la vella (dalt) a la nova( evidentment a sota) ja hi ha diferència ja...

En l'àmbit personal, com tothom, començem l'any amb propòsits, projectes, il·lusions i esperànces, ja s'anirà veient durant l'any com va tot perquè el que permet que moltes d'aquestes coses es facin i que molts projectes es puguin dur a terme, és l'economia i en aquest aspecte pinten bastos per bastant tots, però bé, es farà el que es podrà...
De moment, una altra part del upgrade per aquest any...potser només en queda un, és dificil tenir coses noves i no muntar-ho!!

I en l'àmbit de les dues rodes, doncs segueixo en el meravellós món del periòde basal, fet que em crea molts de dubtes, sobre si serà efectiu o no, si ho estic fent correctament, etc. Hi ha dies en els que he de mirar el pulsòmetre per veure que realment vaig al 70% perquè tinc la sensació d'anar rapidíssim, en les pujades, evidentment toca controlar molt i hi ha dies que dóna la sensació de que no tiraria ni pujant de voltes, no sé, és un periode molt extrany però que voldria fer correctament.
L'únic dia que vaig sortir amb la flaca a "carretera oberta" vorejant la Plana, i de seguida era altra vegada en camins asfaltats que comuniquen cases de pagès, fan por els cotxes, serà per passar-me el dia a la carretera treballant?

És el primer de molts anys en que intento planificar una temporada amb certs "objectius", ja que els altres anys arrossegava molèsties als genolls durant tot l'any i fèia por planificar massa per por a la decepció de no arribar-hi o de haver de deixar d'entrenar per dolor, espero que tot vagi bé, però de moment em sento bé i intentaré fer les coses bé encara que ara m'hagi de perdre alguna sortida que em feia il·lusió com aquest cap de setmana a la 3ª volta pel vallès, o sortides amb algunes de les cabres que ronden el Montseny (com enyoro les seves pujades!).
que lluny quedava el Montseny i les seves pujades...

El problema d'aquest periode, és que tot i viure a la Plana, de plana no en té massa i costa trobar recorreguts més o menys plans i constants per rodar dintre dels limits que toquen, tinc el meu recorregut per entre setmana a les nits però passar més de dues hores en un recorregut de 4 km gairebé és tanta tortura com el rodillo, i més amb els dies que ha estat fent ultimament així que m'he dedicat a voltar pels limits de la Plana per carretera, i he vist que no em trec la por dels cotxes de cap manera, i, crec que era dissabte, que vaig anar a fer el camí del carrilet de Girona a St Feliu de Guixols i tornar a Girona, 80 km sense passar del 70%, tot i això, vaig anar molt més ràpid del que em pensava. Ara tocarà tornar a la normalitat, poder fer 362 km de btt en 6 dies per molt que m'agradaria, no és normal amb el meu horari...
La veritat és que disposar d'un carrilet així en aquesta època i pel que toca fer és un luxe, la resta de l'any em moriria.

Per cert, aquesta és la nova machine del team Topeak-Ergon, deixen les Rotwild que m'encantaven, per les Canyon, a veure si mantenen els preus patrocinant un equipàs amb l'animal de l'Alban Lakata, campió del món de marató, la béstia parda de la Kalentieva, l'altre animal del Dave Wiens, 6 Leadville 100, el Kurschat, el Kerkove i la Looney, tots ells uns trossos d'atletes!

4 comentarios:

  1. Mira que perdre't la Volta al Vallès per fer base... mare meva què en farem de tu! jejeje
    Que bona la foto "accidental", per cert, aquest paquet te forma de forquilla, no? Quin secretisme!
    uf, a mi em passa el mateix, sóc incapaç de trobar llocs plans per rodar tranquilament... què hi farem!

    ResponderEliminar
  2. si que és una forquilla si, jejeje, no! secretisme no!! els frens els r1, la forquilla ja li demanaré al santi com va el tema de les regulacions, i el cuadre és que encara dubto entre dos per el tema de la talla, no sóc alt però sóc camallarg i quedo entremig, però en breu decidiré.

    Això de rodar i prou és una...m'oblidaré de patir...però bé, ja queda menys...

    ResponderEliminar
  3. així que Magura, bona elecció al Santi li agrada prou. apa, ara falta saber el quadre! què faràs amb la Scale?

    ResponderEliminar
  4. vendre'l!! en principi està compromès, a veure si m'acabo de decidir en tema de la talla i mides i faig un pensament, és que ara entre bb30 i històries vàries, depèn de que agafi implica canviar-ho tot, en fi...

    ResponderEliminar