domingo, 2 de enero de 2011

tal com havia de ser...

Doncs si, com acostuma a ser habitual acabo i començo l'any pedalant, però aquest any ha estat una mica diferent, lluny de fer rutes llargues per acabar i començar bé l'any fent el que més m'agrada, el fet de programar l'any amb uns "objectius" més o menys clars, els compromisos de dinars...i que la zona on visc, tot i que és digui Plana, de plana no en té massa, almenys per programar una ruta on més o menys es pugui rodar sense passar-te de voltes, han fet que fés sortides algo més curtes i sense sortir-me del previst i intentant ser molt constant el cadències i pulsacions, un penyazo vamos! però com tots diem, és el que toca...

De fet, si no fós perquè n'esperem un resultat que ens faci gaudir més del que ens agrada, poder pedalar més estona, més ràpid, més quilòmetres i poder disfrutar del patir a sobre la bici amb certa dignitat, el fet de rodar a aquests ritmes, no trobar cap ruta que lligui minimament amb el que hem toca fer, evitar pujades llargues i dures...fan que si els dies són tant lletgos com els d'aquests dies, inclús m'hagi d'obligar una mica a sortir, però bé, és el que toca... i quan no perquè fa solet com avui, doncs toca descans obligat perquè de les dues bicis no en va ni una, la de carretera, perquè no sé com vaig graduar el rodillo i s'ha desintegrat el pneumàtic del darrera en 4 dies i encara no n'havia anat a comprar cap, i la btt, ahir vaig trobar tant de fang i d'aquest tant enganxós que sembla ciment que hem van petar les dues roldanes del canvi, així que ha tocat fer "dissabte" i escriure una primera crònica per aquest 2011.

No faré balanç del passat 2010, tothom se sap el seu, ni faré propòsits per al 2011, tothom fa els seus, però si us desitjaré que sabeu tenir la tenacitat i la força de voluntat suficient per lluitar pel que us proposeu. Feliç 2011.

No hay comentarios:

Publicar un comentario