miércoles, 25 de enero de 2012

posada al dia...

I és que ja fa dies que no actualitzava el blog, de fet, no ho he fet perquè no hi ha res destacable per explicar. Després de l'última entrada, la intenció era seguir fent "base" però vaig ser víctima d'un "gripassu" que em va deixar fregit, bé, més que fregit, amb una tos de gos i un mal al pit cada vegada que tossia que semblava que hagués de treure un pulmó, així doncs, una setmana i "pico" de no fer res i medicar-me (amb lo que m'agrada!), el problema és que el fet de reposar i treure'm el refredat de sobre també va fer que es quedés la motivació a zero i el resultat ha estat de 15 dies totalment parat.

I què millor que passar 15 dies sense fotre ni brot que començar a moure's per fer la prova d'esforç que tenia concertada per aquest dilluns? en fi, que hi vaig anar perquè tocava, però totalment convençut de donar uns valors prou merdosos per desmoralitzar-me una mica més si cal.

Però resulta que no, no van sortir uns resultats de merda com pensava, de fet, resulta que he crescut 1 cm als meus 36! jeje, bé, bromes a part amb l'alçada, van sortir uns valors molt acceptables per les alçades que estem, de fet, a la que em tregui els 2 kgs de sobre que el metge diu que em sobrarien (jo crec que 3 o 4), valors com el vo2 max es posaria en unes xifres molt decents.

Però el que més m'il·lusiona i em preocupa alhora ha estat l'umbral anaeròbic, me l'havia calculat per "sensacions" (error!) i resulta que he estat treballant força per sota del que tocava, ara patiré molt alhora de treballar-lo i promet petar com un sapo moltes vegades, i el que preocupa és que en tinc unes ganes que revento!

En fi, que aquesta setmana començo a moure'm de nou i la setmana vinent reprendré el programa previst.

3 comentarios:

  1. Endavant i a treure carbonilla que ja està be de fer tanta base!! El 4 de març Guilleries Express...

    ResponderEliminar
  2. Hola Jordi! Em sembla que aquest hivern ningú se n'ha escapat de "pillar" el gripassu jejeje...hem de menjar més taronges!
    Está bé que t'hagis fet la prova d'esforç, almenys vas més tranquil i saps que el cor et respon bé davant d'esforços.
    Vinga ara et toca revolucionar la màquina i treure el fetge! Gasssss!
    Cuida't

    Marionabtt

    ResponderEliminar
  3. tot jo sóc una carbonilla Santi! un dia m'haureu d'explicar com us ho feu vosaltres, ja s'acaba ja, el perillós ve ara, que començaràn a faltar hores per fer-ho tot, tindrem onada de fred i sense megaupload per passar les hores al rodillo...

    Hola Mariona! no ho saps prou com hem tocarà treure el fetge, però en tinc ganes! cuida't!!

    ResponderEliminar