lunes, 21 de febrero de 2011

continuem amb el d'abans...

Diumenge pujant a Collsuspina, el dia pintava lleig, lleig, tot i que al final es va arreglar...

doncs, tot i que a part de la bici poca cosa més hi ha d'interessant, però com que vaig fent crònica del que vaig fent, doncs explicaré...


Aquesta setmana passada i la que comencem són durilles, més que res perquè hi ha moltes hores i vaig molt just de temps. És el que té planificar-se els entrenaments un mateix, que vas seguint els paràmetres que toquen en incrementar hores i intensitats i veus que començaràn a caure setmanes de 17-18-20 hores abans del canvi horari, però penses "que collons! qui algo vol algo li costa, molts d'altres també ho faràn i no es queixen! llums, ben abrigat i com serà que no poguem...", però quan hi ets de plè passa el que passa, que plegues tard i falten hores i s'han de recuperar i el que serien uns cap de setmana amb un dia mes curt i intens i un dia llarg però més suau, passen a convertir-se en 2 tirades.


Dissabte haguéssin tocat 2 horetes i mitja a una intensitat que ja comença a ser interessant i a més pujant, havia dissenyat la volta per la zona de st julia, cap a la cantina, seva i acabar pujant a Collformic, però hi feien un rally i la carretera era tancada, així que vaig tallar per taradell i cap a seva i amunt, les 2,5 hores entre el 80 i el 85%, i la veritat és que en les rutes normalment em moc per aquests marges però al ser la primera de l'any i sostinguda durant tota l'estona van fer que arribés a dalt molt bé però amb les primeres sensacions de que les cames havien pencat una mica, m'agrada aquesta sensació. I de normal hagués tocat deixar-se caure avall fins a casa però no, tocava recuperar hores així que vaig seguir pedalant avall per no deixar caure les ppm per sota del 70% i vaig anar cap a tona, centelles i fins Sant quirze safaja, que és l'unica carretra que trobo prou tranquila de cotxes i em permet rodar sense passar del 70%, així vaig fer 2 horetes més.


I el Diumenge, bé, el dissabte a la tarda vaig estar muntant la bici... diumenge volia fer unes 4-5 hores de "paseillo" molt tranquilet però com que me n'havia perdut una d'entre setmana a més intensitat, vaig decidir començar pujant cap a collsuspina, aixi ja em treia l'horeta al 80%, i seguiria na fent fins a l'hora de dinar, i més o menys va ser aixi, sense cap incident però donant alguna volta per acabar fent les hores, ja que vaig trigar menys del que pensava, i tot i començar amb un dia prou lleig es va acabar arreglant.


Al final gairebé he pogut complir amb les hores programades, n'ha faltat una, però tenint en compte que tot el fet entre setmana ha estat en rodillo, on la feina, tot i ser una merda, les hores que fas les pedales totes si o si, doncs potser han estat més productives que si haguéssin estat totes a l'extrior.


Veurem aquesta setmana, que té més hores que la passada, de moment avui reposaré i em fotré una mica més ja que la tija no m'ha arribat...

1 comentario:

  1. Gràcies x llegir-me "d'amagat", jejeje Vaig fent, la veritat és que desprès de casi 4 mesos sense pedalar els ànims estan... raros... vaig notant millora (aviat explicaré a què es deuen aquests canvis) però la incertesa de no saber què cony em passava al peu durant tant temps i que cada metge digués la seva.... m'ha fet dubtar de tot... Peró sempre a seguir endavant, que aixó passarà.... i espero que sigui aviat... tant aviat com que tu rebis la tija ;-)
    Gràcies de nou i cuida't i si ens creuem x la carretera, saluda'm!!!!

    ResponderEliminar