lunes, 14 de noviembre de 2011

3,2,1, go!!

Al cim del Matagalls, no fèia dia per masses vistes ni per passar massa estona.

Doncs si, tret de sortida, després de passar tres setmanes de repòs total i de lluitar contra els remordiments per no estar fotent res de res a part de menjar com un porc i estirgassar-me al sofà, començo a moure'm altre vegada. La veritat és que "obligar-me" a no fer res m'ha fet agafar amb ganes el fet de tornar a preparar-me una mica, tot i que no tinc objectius clars encara, el sol fet d'establir-me una rutina d'exercici, horaris i menjar (això no massa), m'aporta prou satisfacció i equilibri a nivell personal com per trobar-ho a faltar molt.

Abans de tot però, diré que la temporada va acabar com tocava, amb la meva pujadeta al Matagalls, el dia era fastigós, ennuvolat i boirós, i tot i que a peu, amb tranquilitat i per la ruta normal es podia pujar, amb la btt la cosa es complicava ja que no es veia una merda, en certs moments si no era pel gps, no sabia massa per on parava ni per on havia de tirar, sobretot baixant, però bé, amb tranquilitat i prudència tot bé.

La visibilitat no convidava a baixar massa depressa que diguem...


Això si, els colors, doncs els que toquen per l'època... per parar a badar la boca a cada racó

Des de llavors, sofà i més sofà fins aquest dissabte on he tornat a pedalar de nou, ben res, una sortideta molt tranquila amb l'Edu i el Gerard per anar a esmorzar al brull i tornar buscant corriols per fer-ho entretingut i riure una estona, pel que fa a les sensacions, la veritat és que molt millor del que em pensava, però sense poder tirar cohets, evidentment. A partir d'avui comencen les sessions de "rodillo" o passar fred a fora amb els llums.

2 comentarios:

  1. Últimament tot són dies fastigosos d'aquests, a tot arreu trobem el mateix paisatge, boira i més boira, sort que de tant en tant s'obre una escletxa i llavors... brutal! apareixen els colors de la tardor! vinga a donar pedals!

    ResponderEliminar
  2. ja ho pots ben dir, aquest temps desmotiva una mica, i pensar en que ja toca rodillo si o si no ajuda massa no... a veure si aclareix i en podem gaudir una mica!! vosaltres quiets com sempre veig... una abraçada!

    ResponderEliminar