lunes, 17 de octubre de 2011

disfrutant...

Per moltes voltes que donis, el Montseny sempre et guarda racons per descobrir...


Després de la visita al Turó, tocava pujar Matagalls, però una proposta del Dani de fer una "sortideta" per carretera m'ho van fer endarrerir. Com que havia notat una punxada al genoll al mateix lloc d'una antiga lesió, vaig reposar un parell de dies, un dia suau amb el Pepe entre setmana i a esperar el cap de setmana.

Havia quedat amb el Dani per diumenge, i com que es preveia dur perquè el personatge és un animalot, vaig sortir dissabte tranquil, volia fer una volteta per la zona de Moià, St Feliu etc. res a destacar a part de la trobada a Castellterçol amb la Mariona, que desde la Vipxtrem que no la vèia, i la vam fer petar una estona, també em va fer veure que ningú entrena i els medidors de potència són per fer bonic...Tot i agafar-m'ho amb calma, ja van sortir uns 70 km i la sensació de que em passarien factura al dia següent.

El diumenge haviem quedat sobre les 9, i un cop triada la ruta ens posem en marxa, de Vic cap a Roda, L'Esquirol, Cantonigròs, seguir pujant per la Salut, Coll de Condreu i baixar direcció Olot, pujar per Capsacosta, St Pau de Seguries, St Joan de les Abadesses, Ripoll, Torelló, Manlleu, Roda i vic, 145 km i dos "portillos", però el problema no van ser els portillos sinó l'entremig, de fet, per això vaig començar a tocar la carretera, per adaptar-me a fer un esforç sense la caiguda de pulsacions que tinc amb btt, en carretera l'esforç és més constant, i més si vas darrera (a roda no! abans em quedo enrere que "chupar" roda) d'un tren de mercaderies de 1.90 i 87 kgs que fa mesos que no posa plat petit ni pujant a st Marçal. El resultat era força evident veient la mitja que portàvem, em vaig fondre rodant entre ports, vaig pujar capsacosta justet i després de fer uns relleus entre st Pau i Ripoll em vaig quedar en reserva per tornar, però bé, en la reserva aquella anomenada "ritmo cansino" també s'arriba lluny, així que a dinar a casona i a reposar al sofà.

Bé, van ser dos dies de repòs, perquè em van quedar les cames com palotes, però dimecres, aprofitant la festa nacional d'hispañistán, vaig sortir una estoneta seguint el track de la ruta que fariem dissabte amb uns maratonians, uns 50 km molt tranquils i uns 1600+.



Cadena? on?? debia ser que ens em embadalit amb el canvi de colors que comença a fer el Montseny i no ens hem adonat de res...

Al final vàrem ser el DiamondBack, el Jaumetal i jo, vam quedar d'horeta a Aiguafreda i d'allà sortiem cap al Plà de la Calma, un cop a dalt paradeta a Collformic per fer un mos i seguim pujant direcció St Segimón per baixar cap a Font Pomereta i d'allà cap al Matagalls xic i direcció Seva a empalmar amb el track de la ruta Bandolera.
De baixada a Fontpomereta...

El track és molt corriolero, la veritat és que coneixia trossos i zones però tot empalmat d'aquesta manera, amb tots aquests bucles i giragonses, doncs no se m'hagués acudit mai, quina feinada que debien tenir per marcar-lo tot per la cursa!

La veritat és que la ruta és durilla de collons, o rampes de molinillo o corriols tècnics, i algun senderol de bon fer per compensar de tant en tant, de fet al km 70 ja portàvem els 3000+ acomulats i encara quedava pujada, en concret uns 2 o 3 km amb rampes del 23-24% que ja van fer molt de mal, i havent menjat 2 platans en tot el dia i 2 bidons d'aigua, doncs algun que altre amago de rampa vaig tenir, però només un avís per un altre dia pensar en menjar i veure una mica més durant la ruta. En fi, una bona somanta altra vegada, en bona companyia i recorregut impressionants.
OOoooommmmmmmm



A veure que fem aquesta setmana, ja que crec que no m'escapo d'estrenar la temporada de "rodillo" i quina ruta m'empesco per estrenar la nova 29er d'en Dani, que espera un pepinaco d'scott que farà por i amb ell a sobre...m'estimo més no pensar-hi...

4 comentarios:

  1. Ei Jordi ! Ja veig que el "tren de mercaderies" et va fer treure fum...ja veus que el pla també fa mal a les cames.
    Que bonica que deu estar la zona del Montseny amb els colors de tardor; a la próxima a veure si puc venir.
    Fins aviat!

    Marionabtt

    ResponderEliminar
  2. Ei Mariona! fum, carbonilla i de tot em va fer treure! t'hauré de demanar la roda del darrera, jeje

    I el Montseny comença a canviar de colors, suposo que en uns dies serà un espectacle voltar-hi, a veure si ens hi veiem a la pròxima!

    ResponderEliminar
  3. Recoi quantes coses i quina enveja! nosaltres estem castigats sense bici! toca una mica de repòs i jo ho porto fatal!
    A seguir disfrutant!!

    ResponderEliminar
  4. No home no! moltes coses no, que fa dies que no actualitzava!, però bé quiet tampoc...

    enveja vosaltres que no pareu si no us castiguen!! jo espero uns dies i també faré una paradeta...

    Ah! això volia dir-te: fuet,fuet,fuet...cantàveu algo així no? vaig sentir per la ràdio... jejeje

    ResponderEliminar