lunes, 26 de septiembre de 2011

Recapitulem...

Desde el Collsacabra, les Guilleries i el Montseny al fons, un petit paradís.

i, és que fa molts dies que no escric res per aqui, no és que m'hagi estat parat la veritat, però l'activitat tampoc he estat massa frenètica que diguem... però anem per parts.

Després de la patacada i no poder anar on volia per tema de feina, i d'això ja fa molt, diguem que la mentalitat va canviar una mica i al quedar-me sense objectius a la vista doncs vaig decidir passar el Juliol de relax i a l'Agost van tornar les ganes, al tenir més temps vaig estar sortint força, tant amb la colla com sol, fins i tot vaig tenir l'agradable sorpresa de que casualment ens vàrem trobar amb l'Ada i en Santi, el Power i Ru que també semblen una parella de fet, la Nuria i parella i un altre noi del que no recordo el nom (ho sento), per seguir el track dels Pedals d'en Serrallonga, i la veritat és que el que havia de ser un dia en solitari va acabar sent un dia amb molta xarrera, molts riures, moltes punxades, on l'Ada i el Santi van veure que existeix gent a la que ens piquen més els tàbacs i mosquits que a ells mateixos, i van descobrir que Cuenca no és tant lluny;) a veure si ens tornem a trobar un dia!

Des de sobre el salt de Sallent, gairebé tempta saltar...

Al cap de setmana següent vaig anar a fer el recorregut del bicicims, espectacular com sempre, però dels patacs d'aigua de la primavera estava tot axargaiat i amb els camins força impracticables i els corriols brutíssims, de fet vaig acabar carregat de ronyons de tant apretar pels camins tant trencats i esgarrinxat com si m'hagués barallat amb un gat de tots els esbarzers que omplien els corriols.
Caminets a l'ombra, un gust sempre sota la calorassa que vàrem tenir a l'agost.

Hi ha llocs que mai et canses de passar-hi, cami del Salt de Sallent amb tota la cinglera a la vista.

Des d'aquell dia no he agafat més la o.nine i només he sortit per carretera, fent rutes tranquilotes pel Montseny i Les Guilleries (a St Hilàri ja no donen tapes amb la coke, casumtot) no molt llargues però amb força desnivell, i és que les fabuloses prediccions que fan aquests homes del temps han fet que em quedés a casa quan havia de ploure i no ha plogut gens, i que algun altre dia com aquest dissabte que havia de ploure a la tarda, m'enganxés un xàfeg a St Feliu de Codines i hagués de tornar sota la pluja fins a vic, xop com un ànec, en fi...

Va haver-hi el mercat de la música pel mig, i de tant en tant es posen prou bé uns gintònics amb els amics veient algun concertillo, Russian Red sonen molt bé, els Delincuentes molt divertits i Pastora molt, molt bé. També una visita a urgències per una picada, si una picada per Sant Celoni d'algun bitxo que no vaig veure i que em va deixar la mà que enlloc de dits semblava que tingués butifarrots (solució de l'il·luminat del metge d'urgències: durant 8 dies 3 ibuprofens de 600 al dia i 3 pastilles d'amoxicilina al dia, antibiòtic, l'hi dic que tinc antecedens de problemes d'estómac i em diu que estigui tranquil, venga hombre! veteatupueblo! fa por posar-se malalt, abans ja en fèia però ara més, diré que als dos dies ja no tenia res) i a part d'això poca cosa més he fet, segueixo rumiant en la 29, en si hauria d'intentar fer-ho ara (pasta) o esperar a la temporada vinent, també em toca fer la meva pujada de tardor a matagalls i turó, tot i que al turó aqust any segurament hi vagi amb la flaca, sempre hi he pujat amb btt i em fa gràcia pujar-hi amb la flaca.

En fi, que tot una mica desmanegat, però més o menys és el que he estat fent últimament, a part de les sortides d'entresetmana, i que ara ja toca sortir amb llums, ara però tot orientat a l'any vinent, a veure que es podrà fer, perquè aquest any ben poc...

3 comentarios:

  1. Jordi! boníssima la nostra trobada!! segurament ens trobem per Cuenca un dia d'aquests, jejeje! No fotis que vas tornar a St. Hilari i no et van posar tapes, però si van dir que feia no sé quants milers d'anys que ho feien!!! Quan vas anar al hospital per la picada no et van punxar cortisona? normalment és el què fan...
    Vinga a seguir pedalant per acabar aquest any i l'any vinent doncs ja es veurà! Una abraçada!

    ResponderEliminar
  2. jejeje si que va ser bona si! ens podem trobar a cuenco o on sigui! i no, jo que vaig convencer la colla per parar a st hilari per lo bé que ens van atendre i res de res! ara m'ho retreuen a cada sortida jajaja!
    No em va voler posar cortisona ni cap tipus d'antiestaminic per que li feia por alguna reacció al·lèrgica i així anava sobre segur el molt garrulo...en fi
    Una abraçada parella!

    ResponderEliminar
  3. Collons no vas enviar el pseudo-metge a Cuenca!!!! Quin personal! Lo de St.Hilari.. haurem de fer una acampanda d'indignats, això no es pot acceptar, cony de retallades!!! Cuida't senyor i a vore si coincidim!

    ResponderEliminar