miércoles, 22 de junio de 2011

rostit

Un cop passada l'Aramon, el pròxima ruta que em venia de gust fer és la vipextrem, i "només" era qüestió d'organitzar uns dies de repòs i uns d'activitat amb la feina, la revetlla i festes, i la mudança d'un amic, si de normal em costa organitzar-me...però més o menys tot es fa.

El dilluns passat (festiu), vam anar a fer una pujada al Plà amb el Gerard, tranquila, com diu ell, però vam pujar per la pista que s'entrellaça amb el gr per la banda de Tagamanent, si no l'heu feta i us agraden les rampotes d'aquelles que hi van, ja ho sabeu, va ser extrany perquè tenia una sensació molt extranya a les cames, com buides però vam pujar molt ràpid i tot i tenir la sensació de no tenir força, responien...nu sé...al final una coke a collformic i marxant cap a casa.

Dimarts, repòs, i Dimecres amb carretera, la volta que hem dóna temps a fer entresetmana per la Fullaca, Seva, Collformic, Taradell, la fullaca i vic, la sensacions fins a dalt a collformic bonissimes, contant que tot tira amunt em va sortir una mitja molt bona, millor que mai, però un cop a baix de collformic hem vaig quedar literalment sense cames, podia allargar la ruta però vaig decidir tornar a casa perque l'hagués fet arrosegant-me i no calia, a més era tard i no portava llums, dijous repòs.

I el divendres vaig anar a fer un circuitillo que faig de vegades per la zona de St Sebastià, pujada d'uns 2 km amb desnivell,corriol, baixada i tornar-hi, volia tenir referències d'una volteta així, les de la zona del Plà les tinc molt clares. Vull aquestes referències perquè en uns dies em deixaràn provar una 29er i voldria tenir els temps per aplicar-hi les sensacions que en tingui. No és que vulgui canviar la o.nine, no, és més, crec que pel que acostumo a fer aniré millor amb 26' que amb 29' però vull provar-la, i la idea d'una segona bici en 29 i rigida total en alumini o titani, forquilla carboni rigida...en fi, desvariejo una mica de vegades...

Diumenge vaig tornar a fer la volta que faig de vegades per mitja comarca, exactament la mateixa que fa unes setmanes, no portava temps de referència perquè volia veure si intentant tirar tota l'estona, però sense fondre'm, millorava els temps o hi havia variacions de ritme, etc (en alguna cosa m'he d'entretenir...) i el resultat va ser que en la volta de 145 km i 3600+, fins al km 70 anava practicament clavat i a partir del km 70, vaig començar a guanyar temps en referència a fa unes setmanes, en total una mitja hora al final de la ruta, sembla que això de no tenir molèsties a la cadera i genolls i poder tenir una constància en les sortides comença a donar algun fruit... la nota negativa va ser que tot i portar protecció solar, vaig anar amb un maillot sense mànigues (nunca mais) i porto les espatlles més rostides que un pollastre a l'ast, així que porto dos nits dormint fatal i reposant.

En fi, que ara només queda organitzar-me una mica aquests dies de festa per sortir una mica i reposar després, a veure si aconsegueixo contemplar amb una mica de dignitat com m'arrenquen els adhesius a la vipextrem la setmana vinent, perquè amb la de besties pardes que hi ha, contemplar-ho amb dignitat ja seria un gran què, i un cop passada la vipxtrem, no sé que faré, de moment per feina se m'han destirotat les vacances i no sé si podré marxar, però tinc ganes de sortir tranquil amb la càmara a buscar paisatges sense presses i disfrutant de cada pedalada.

Per cert, quin oli gasteu? (si demano quin lubricant empreu queda fatal), dels que he provat de sec, no n'hi ha ni un que funcioni una mica bé, els de ceres marxen en un moment (l'squirt no l'he provat encara) i la resta agafen molta merda, embruten la transmissió molt ràpid i no lubriquen prou, i els de moll que he provat, i de fet són els que empro, pringuen molt, però almenys engrassen i duren molt més, en fi, que si en sabeu d'algun que no sigui d'aquests que hi ha a sota i va bé, em fareu un favor...

Per sec, el primer agafa molta merda, el segon és molt net però no dura gens i el tercer no dura gens i embruta molt a més posa que no és biodegradable...

Per moll, tots dos van molt bé, aguanten molts més km que els de sec, lubriquen molt més, però també embruten...

4 comentarios:

  1. Nosaltres sí que estem rostits però no del sol, de massa tute! ja veuràs com a la VipXtrem ens fotaràs un pal... amb aquest entreno que portes i les good vibrations!

    ResponderEliminar
  2. per això mateix, vosaltres tute rera tute entrenant i jo el sofà reposant perquè no em puc posar ni el maillot! jajaja No entreno massa jo, simplement intento trure profit del poc temps que tinc, és el que té ser autònom!

    ResponderEliminar
  3. Jordi, ara veig que també tens blog! Un altre blog per seguir...
    Aiii quin mal les cremades, a mi em va passar l'any passat, a sobre em vaig posar mal repartida la crema i es notava la marca de la mà als hombros, quin desastre...i no vegis com tiben les cremades!Et foten nosa els llençols !
    Ens tornarem a veure a la VIP...també m'he apuntat,jejeje però ara ja sabré qui ets...però tu crida'm si no et dic res que de vegades no veig ni conec ningú, vaig com en un túnel,jajajaja
    Marionabtt

    ResponderEliminar
  4. hola mariona! no hi ha massa res d'especial en aquest blog, però gràcies! ens veurem allà segur, ja estic cagat, amb el ramat de bèsties que hi haurà!
    Lo de les cremades si que és una putada si, mai m'havia passat, encara no ho porto bé, faig carretera perquè no em puc posar ni la motxilla...

    ResponderEliminar